lördag 25 september 2010

Underbara sol

Vilket gott väder det har varit de senaste dagarna (inte i natt då det åskande rejält) och det verkar fortsätta :) Det får bli en promenad i eftermiddag då Daniel har gått av jouren.

Jag har börjat planera lite inför Hilmas två års kalas. Kan inte riktigt förstå hut fort tiden har gått. Mitt lilla hjärta fyller två om en månad. Idag ska jag åka och hämta hennes present som har kommit (en liten spis). Får se vad mer vi kan hitta på.

Får se om vi hinner åka till Jysk idag med. Tänkte kolla på ett bord de har där. Jag vill ha ett nytt matsalsbord. Det är inte mycket kvar att fixa med nu. Det börjar bli ordning på allt här hemma och det är skönt.

Nä nu är det dags att ta tag i dagen. Det finns mycket som ska hinnas med. En kopp kaffe bara så går det nog bättre :)

2 kommentarer:

  1. JA,Noah är jätte trotsig. Ibland funderar jag på om han verkligen inte förstår ordet "nej" , men han är så duktig på att använda de själv så så är det ju inte.

    Han sover fortfarande i spjälsäng. Vi provade att ta bort ena sidan innan. Men han blev rädd då.. och han gillar sin säng fortfarande så den får va kvar ett tag till. Men jag vill ha en växasäng till honom nu när vi börjat göra om i hans rum.
    Hur länge har Hilma sovit i sin?

    Ni vill inte köpa vårat matsalsbord då ? ;)
    Vi vill sälja det och köpa ett nytt. Det vi har är i ekfaner (bjursta från ikea), men resten av möblerna i köket och bänkskivorna är i äkta ek, så då vill vi ju ha det istället.

    SvaraRadera
  2. Man får vara glad över att alla faktiskt tycker olika med. Men den är tråkigt att någon säger att den inte gillar namnet rakt ut, när den vet att det är ett namn vi redan valt.
    Elvin är ovanligt, det var "modernt" för länge länge sen. Men fanns faktiskt med i almanackan 1986-1993 tror jag det var.
    Hilma är jätte sött! Borde vara fler som heter det ;)

    Vilket kanon erbjudande! Vi va lite sugna på att kolla säng då med, men vi hade precis provat att ta bort ena sidan på spjälsängen och det funkade inte alls. Han va nästan lite rädd. Och sprang ut till oss hela tiden. Och ändå gav vi det nästan två veckor utan resultat.
    Hilma trivdes från början då?
    Åh va mysigt det låter att krypa ner brevid och läsa nån bok :) Vi måste börja öva helt enkelt!

    Har ni pottränat något?
    Vi provade i början av sommaren, men han va inte intresserad.
    Nu funderar vi på att köpa en sits till toalettstolen och börja öva. Han är ju så stor på skötbordet nu, och ändå är han liten till växten.
    Eller så är han stor för att Elvin är liten :)

    SvaraRadera